Kiezen voor jezelf

Kiezen voor jezelf

In mijn auto ligt dit kleine doosje naast me. De gelukspilletjes zijn al lang op. Maar de boodschap herinnert me eraan dat ik mag kiezen. Dat ik de keuze heb om te rijden naar waar ik echt wil zijn. Als ik beslis dat het mag van mezelf ben ik straks in Italië.

Ik heb het nog maar zelden overwogen want wat zou ik daar gaan doen in mijn eentje maar toch. Het idee alleen al dat het kan is soms genoeg.

Ik kies ervoor om telkens weer terug naar huis te rijden. Omdat ze me daar graag zien.

Ik kies voor mijn job omdat ik daardoor kan doen wat ik graag doe. Omdat ik mensen op een kruispunt kan helpen en voor hen het verschil kan maken. 

Maar boven alles. Ik kies voor mezelf. Om steeds dichter bij het origineel te komen. Om te weten wie ik nu echt ben als ik stop met zorgen voor alle anderen om me heen. 

Wat vind ik leuk? Waar word ik blij van? Waarvan raak ik in de flow? Niet omdat het moet maar omdat het bij me past. Het is zalig om af en toe stil te staan bij de zee van mogelijkheden. Ook al doe ik daarna gewoon weer verder waar ik gebleven was. Maar het besef dat ik ervoor kies maakt het leuker.

En dat allemaal dankzij een minidoosje zonder pilletjes. Want voor het geluk zorg ik zelf wel. 

Ik ben nogal nieuwsgierig van aard dus laat me weten of ik de enige ben die zo zot is om met een leeg doosje rond te rijden. Heb jij iets wat je helpt herinneren aan wat je belangrijk vindt in het leven? Dat je af en toe doet stilstaan in de drukte van alle dag?

Als je tot het besef komt dat je het gevoel hebt dat je gevangen zit in de situatie dan hoeft dat niet zo te zijn. Je hebt de keuze.

Ik kan je helpen om hier zicht op te krijgen. Om voluit te kiezen voor jezelf en de manier waarop je voor anderen zorgt. Om te stoppen met jezelf weg te cijferen voor je gezin. Jij mag ook plek innemen. Jij verdient ook me-time. Want je doet al zoveel.

Degenen die je graag zien willen niks liever dan dat je goed in je vel zit. Daar profiteren zij mee van.

In loopbaancoaching gaan we op zoek naar wat jou gelukkig maakt. Waarvoor jij zou kiezen als je alle kanten op kon. Je krijgt inzichten in hoe jij kan floreren zonder dat anderen daar last van hebben. Integendeel!

Dus druk op die knop en boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek in mijn agenda. Dan kijken we of ik je kan helpen met het vinden van jouw gelukspilletjes.