Loopbaancoaching

VDAB geeft jou een cadeautje. 7 uur coaching voor 80 euro. Dus als je weinig plezier haalt uit je werkdag. Vandaag is de dag om actie te ondernemen.

Ratrace

Druk druk druk

Met z’n allen in de file staan om dan mails naar elkaar te sturen. Er moet toch meer zijn dan dat? Maar hoe ontsnap je aan die ratrace?

Droom jij ook van meer evenwicht tussen werk en gezin? Niet krampachtig alle bordjes in de lucht houden? Het kan! Maar dan zijn er wel een aantal keuzes die je moet maken.

En dat zet soms alles even op zijn kop. Maar net daardoor kom je in beweging. De eerste stap is de moeilijkste. Hulp durven vragen.

Perfectionisme

Perfectionisme

Om te beginnen het perfectionisme loslaten. De perfecte werknemer, perfecte partner, perfecte moeder. Je best doen is meer dan genoeg. Het hoeft niet allemaal vlekkeloos te verlopen. Fouten maken hoort er nu eenmaal bij. Dat maakt ons menselijk.

Die kwetsbaarheid omarmen en er zelfs fier op durven zijn. Het helpt je vooruit. Hulp durven vragen is de eerste stap. Vroeg of laat komen we allemaal op dat punt waarop we het even niet meer weten.

Piekeren

Piekeren

Je blijft rondjes draaien in je hoofd. Onrustig omdat je weet dat er iets niet goed zit. Slaapt slecht en voelt je ongelukkig. Maar wat scheelt er dan?

Loopbaancoaching helpt om vanop een afstand naar je werk en je leven te kijken. Wat is er uit balans? Om de vinger te leggen op gevoeligheden waarvan je misschien niet eens wist dat je ze had.

Wie weet ben je wel net als ik hoogsensitief. Komen prikkels harder binnen en ben je uitgeput na een dag op het werk. Weet dat HSP ook een kracht kan zijn als je jezelf beter leert kennen.

Wat ik voor jou kan doen

Evelien Bauduin

Als loopbaancoach kijk ik graag met je mee. Naar wat wel en niet bij je past. Wat er in de weg zit om content te zijn op je werk. Om met plezier aan je dag te beginnen en niet helemaal uitgeblust thuis te komen. Zodat er voldoende energie overblijft voor jezelf.

We gaan na wat bij jou past en staan stil bij wat je tegenhoudt om volop te kiezen voor het leven dat jij wil.

Dankzij de loopbaancheques van VDAB betaal je slechts 80 euro voor 7 uren coaching. Mooi cadeau dus waarom er geen gebruik van maken?

Loopbaancheque VDAB

Hoe verloopt loopbaancoaching

STAP 1. We hebben eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jouw loopbaanvraag helder krijgen. Dat kan via Zoom of telefonisch.

STAP 2. Als jouw loopbaanvraag past binnen loopbaancoaching en je ziet het zitten om samen dit traject in te stappen dan kan je een loopbaancheque bestellen op de website van de VDAB.

STAP 3. Na betaling van 40 euro krijg je de eerste cheque in je mailbox. Je stuurt deze mail door naar evelien@vandaagisdedag.be dan kan ik de cheque registreren en activeren nadat je bij mij geweest bent.

STAP 4. We plannen een eerste afspraak in onze agenda’s en dan gaan we van start. Bij mooi weer trekken we de tuin in als dat voor jou goed is.

Coaching in de tuin

Wanneer heb je recht op loopbaancheques?

De loopbaancheques kunnen worden besteld via de website van de VDAB. Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van loopbaancheques:

  • Je werkt minimum 7 jaar in loondienst of als zelfstandige
  • Je mag ook cheques aanvragen als je ziek bent en nog onder contract staat
  • Ja mag ook cheques aanvragen tijdens je opzegtermijn
  • Je hebt recht op maximaal 2 cheques om de 6 jaar
  • Je woont in Vlaanderen

Geen recht meer op loopbaancheques? Je kan ook een coachingstraject zonder cheques volgen. Je betaalt dan 100 euro per uur. Je krijgt een factuur per sessie.

Generation Balance

Een eerste loopbaancheque kost 40 euro en geeft recht op 4 uur coaching. De tweede cheque kost ook 40 euro en daarvoor krijg je nog eens 3 uur extra loopbaancoaching om je helemaal goed op weg te zetten in je loopbaan.

Na het inloggen kan je de eerste loopbaancheque bestellen via de website van de VDAB. Pas nadat de eerste 4 uur geregistreerd werden door je coach kan je dan de volgende cheque aanvragen.

Eerst even via Zoom of telefoon kennis maken kan zeker. Zo kunnen we meteen aftoetsen of je bij mij aan het juiste adres bent voor jouw specifieke loopbaanvraag.

Hopelijk tot binnenkort. Gun jezelf dit cadeau. Je bent het meer dan waard!

Maak een afspraak om kennis te maken … dan horen we elkaar binnenkort om kennis te maken

Zodat je weet of ik de juiste coach ben voor jou